Veľtrh Job Forum 2014

Inštút zamestnanosti je odborným garantom veľtrhu Job forum, ktorý sa uskutoční 20-21 novembra 2014 v Trenčíne. V rámci veľtrhu bude mať 21. novembra od 09:30 prednášku ohľadom návrhov na zlepšenie trhu práce na Slovensku.

Informácie o konferencii

banner
  • JOB FORUM, veľtrh pracovných príležitostí a vzdelávania
  • 20-21.11.2014
  • Záštita: Ján Richter – minister práce, sociálnych vecí a rodiny SR
  • Odborná garancia: Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny Trenčín, Inštitút zamestnanosti, Slovenský živnostenský zväz, Trenčianska Univerzita Alexandra Dubčeka v Trenčíne
  • výstavisko Expo Center a.s. Trenčín
  • Viac info
jobforum 2014 konf-trencin-jobforum-2014-november
ikona Verejné politiky zamestnanosti

Projekt Verejné politiky zamestnanosti

Inštitút zamestnanosti realizuje projekt Verejné politiky zamestnanosti cez Program podpory mimovládnych organizácií v rámci Finančného mechanizmu Európskeho hospodárskeho priestoru. Projekt je podporený Islandom, Lichtenštajnskom a Nórskom prostredníctvom Programu Aktívne občianstvo a inklúzia, ktorý realizuje Nadácia Ekopolis v spolupráci s Nadáciou pre deti Slovenska a SOCIA – nadácia pre sociálne zmeny. Prinášame Vám podrobnosti o realizovanom projekte.. . .

QR kód na webstránku http://www.iz.sk/sk/stanoviska/job-forum-2014 krátka url: http://iz.sk/Svfe

Apríl 2021: počet UoZ na úradoch práce: 234472, z toho 93863 dlhodobo, miera 8.6% (3.4% dlhodobá nezamestnosť)

Najvyššia nezamestnanosť: Revúca 22.7% (13.1%), Rimavská Sobota 22.0% (13.2%), Kežmarok 20.4% (10.4%), Rožňava 18.2% (10.4%), Vranov nad Topľou 17.8% (9.3%)

Najnižšia nezam.: Bratislava V 4.2%, Bratislava I 4.2%, Ilava 4.5%, Hlohovec 4.6%, Trenčín 4.6%