Inštitút zamestnanosti - https://www.iz.sk - logo

Seminár na Evanjelickom lýceu

Inštitút zamestnanosti sa zúčastnil semináru so študentami na pôde Evanjelického lýcea. Seminár sa konal dňa 14.4.2014. Na seminári sme rozoberali témy politiky zamestnanosti, sociálneho systému i zamestnávania a podnikania v SR, ako i v súvislosti s naším členstvom v Európskej únii.

seminár na lýceu seminar-lyceum
ikona Verejné politiky zamestnanosti

Projekt Verejné politiky zamestnanosti

Inštitút zamestnanosti realizuje projekt Verejné politiky zamestnanosti cez Program podpory mimovládnych organizácií v rámci Finančného mechanizmu Európskeho hospodárskeho priestoru. Projekt je podporený Islandom, Lichtenštajnskom a Nórskom prostredníctvom Programu Aktívne občianstvo a inklúzia, ktorý realizuje Nadácia Ekopolis v spolupráci s Nadáciou pre deti Slovenska a SOCIA - nadácia pre sociálne zmeny. Prinášame Vám podrobnosti o realizovanom projekte.. . .

podobné správy: Úloha sociálneho pracovníka , Administratívna nenáročnosť , Riešenie špecifických prípadov , Zrušenie priestupkovej imunity , Krátka reakčná doba

QR kód na webstránku http://www.iz.sk/sk/stanoviska/seminar-na-lyceu

jún 2018: počet UoZ na úradoch práce: 181447, z toho 74290 dlhodobo, miera 6.6% (2.7% dlhodobá nezamestnosť)

najvyššia nezamestnanosť: Rimavská Sobota 20.9% (12.4%), Revúca 20.2% (10.3%), Rožňava 16.9% (9.3%), Kežmarok 16.5% (8.6%)